Een ruimte voor elke gelegenheid

Raeda Ruimteverhuur biedt diverse multifuntctionele ruimtes die ingezet kunnen worden voor tal van verschillende doeleinden. Hieronder vindt je een overzicht van de te reserveren ruimtes.

Grote ruimte (12x6m)

Inclusief: beamer, flipover, tafel, stoelen & stroom

De grote ruimte is van alle gemakken voorzien. Met een afmeting van 12 x 6 meter is deze ruimte geschikt voor zo’n 35 personen. Aan de tafels is er ruimte voor 20 personen maar wanneer de opstelling wordt aangepast naar een theateropstelling (zoals te zien is op de afbeelding) kan de ruimte perfect gebruikt worden voor 35 personen. Wanneer u deze ruimte huurt heeft u de beschikking over een beamer, flipover, tafels en stoelen en stroom.
Tevens kunt u tegen betaling gebruik maken van de geintegreerde bar.

Kleine ruimte (6x6m)

Inclusief: beamer, flipover & whiteboard

De middelgrote ruimte is een ruimte die zeer geschikt is voor individuele gesprekken, vergaderingen en trainingen in wat kleinere gezelschappen. Voor groepen tot 8 personen is deze ruimte dan ook ideaal. Wanneer u deze ruimte huurt heeft u de bechikking over een beamer, flipover, verstelbare tafels, stoelen en stroom.

 

Bar

Raeda Ruimteverhuur beschikt over uitgebreide barfaciliteiten. Bij de bar kun je onder andere terecht voor diverse dranken, lunch, hapjes, snacks, maaltijden en healthy food. Met als extra opties; een gastvrouw achter de bar of de plaatsing van hangtafels. De bar maakt deel uit van de grote ruimte. Dit betekent niet dat je geen gebruik kunt maken van de barfaciliteiten als je de kleine ruimte huurt. Ook wanneer je de kleine ruimte huurt kunnen  wij je voorzien van drankjes en hapjes.

LOCATIE:

Bliek 15
4941 SG Raamsdonksveer

CONTACT:

0636316093
info@raeda-ruimteverhuur.nl

VOLG ONS OP: