Er kan weer gereserveerd worden!

De persconferentie van afgelopen 06 mei geeft ons allemaal iets meer perspectief en hierdoor kan er ook bij ons weer gereserveerd worden. Er kunnen weer zaken gepland worden zoals een workshop, training, vergadering, netwerkbijeenkomst, cursus of een yogales! En hier heb je een mooie en functionele ruimte voor nodig. Naast een ruimte huren kan je ook bij ons koffie, thee, lunch of hapjes als extra faciliteit erbij reserveren.

Alle versoepelingen die nu aangekondigd zijn kunnen alleen doorgaan als wij ook echt met zijn allen ons aan de maatregelen houden. Om deze reden gaan wij in deze tijd flexibel om met een reservering. Wij zullen geen kosten rekenen als een reservering niet door kan gaan doordat een versoepeling van de maatregelen wordt ingetrokken.

Veel bedrijven hebben de afgelopen tijd noodgedwongen geplande zaken moeten annuleren en kijken weer uit om een training, vergadering, netwerkbijeenkomst enz. weer op een locatie te kunnen verzorgen.

Bij ons zijn jullie weer van harte welkom en wij kijken uit naar jullie komst! Wil je één van onze ruimtes huren, stuur dan een e-mail naar info@raeda-ruimteverhuur.nl of maak zelf je reservering hier

Bekijk hier de factsheet versoepelen maatregelen corona.